Visioner og værdier

Schmelling DESIGN er klassisk dansk håndværk udført i eksklusive råvarer. Det er vigtigt for schmelling DESIGN’s produkter at der i designet balanceres mellem tradition og fornyelse. Godt håndværk og fine traditioner holdes i hævd på værkstedet, når der anvendes de sidste nye råvareforarbejdninger fra verdens førende og mest innovative garverier, samt når vi anvender nye måder at arbejde på med nye såvel som klassiske råvarer. Nye innovative styles kan på denne mådes opleves hver sæson.

Vores råvarer er ikke bare af en udsøgt kvalitet. Vi har også haft en mangeårig tradition for hovedsageligt at vælge råvarer fra europæiske samt japanske garverier, hvor der er en garanti for miljø-  og produktionsmæssige ansvarlige produktionsmetoder.

Muligheden for at kunne tilbyde et personligt tilpasset design – som ikke koster ekstra –  får en stadig større prioritering hos Schmelling DESIGN. Tina Schmelling vurderer at hertil er der er et voksende ønske til en nicheproducerende virksomhed og Tina Schmelling ønsker denne individualitet velkommen.